Mnogobrojni sportski tereni na otvorenom, sale za odbojku, rukomet, košarku, borilačke veštine, savremeno opremljena teretana, zatvoren bazen koji raspolaže sa 6 staza, moderan medicinski blok za testiranje i kontrolu psiho-fizičkih sposobnosti sportista Nacionalnog trening centra Srbije, savršen su spoj koji pruža neograničene mogućnosti u odvijanju sportskih priprema!

Što se tiče smeštajnog dela, tu je i biser ovog dela grada i celog kompleksa, Hotel Trim.

U prilog Hotelu Trim i celokupnom ostalom sadržaju govore i mnoga svetska i evropska odličja koja su osvojili naši sportisti, u raznim sportovima i raznim starosnim kategorijama!

Naši stalni gosti su mladje kategorije košarkaške reprezentacije Srbije, mladje kategorije rukometne reprezentacije Srbije, a bili smo domaćini i evropskim košarkaškim velikanima: Benetonu, Barseloni, CSKA, te mladim reprezentacijama Italije, Litvanije, Španije.

Većina uspešnih sportskih imena naše zemlje u svim kategorijama i uzrastima, provela su nekoliko meseci u Nacionalnom trening centru, smešteni, naravno, u Hotelu Trim.

Trening centar, takodje, raspolaže sa dva standarda fudbalska terena sa prirodnom podlogom i tri fudbalska terena sa veštackom podlogom, koji predstavljaju odličnu bazu za bilo koji vid priprema fudbalskih ekipa iz Srbije i gostiju iz inostranstva.